People to people forside People to People- rejser til hele verden
People to people - DANMARK

En verden af oplevelser

Sådan kunne man kort beskrive den tilværelse, som mange medlemmer af People to People har.

Bulgarien – sensommeren 2024

I Bulgarien er der 2 driftige, unge People to People-lokalkomiteer. I Varna vil vi besøge en privat skole, hvor det undervises i engelsk. PtP i Varna har lavet frivilligt arbejde omkring et blindeinstitut og fået skabt et sanserum med bl.a. møbler og indrettet det, så det samtidigt er et læringsrum. Varna er en havneby ved Sortehavet med en 4 km land bred sandstrand. Vi finder også en smuk bypark og på byvandring vil vi se romernes arkitektur omkring de gamle badeanstalter, som var mødested for byen borgere. Her finder vi også lækre shoppegader med et lidt lavere prisleje, end andre turistbyer.

Kulturcentret med den gamle, udgravede badeanstalt i Plovdiv

Plovdiv, som er Bulgariens næststørste by med 385.000 indbyggere, er kendt for sin ældgamle og mangfoldige kultur og tusindårige historie, der faktisk går ca. 6000 år tilbage i tiden. Vi skal udforske Plovdivs gamle bydel, det romerske teater og det gamle stadium. Plovdiv blev europæisk Kulturhovedstad i 2019.
 


Vi vil også besøge et fængsel, som har eget mejeri, en vingård, og en rosengård. Bulgarsk rosenolie er en af de dyreste og mest eftertragtede æteriske råolier. Vi har også kontakt til dansk familie med tvillinger, som har slået sig ned i en lille landsby – dem vil vi besøge og få indblik i deres hverdag med skole og fritid.

Denne tur er IKKE med homestay, men vi vil alligevel tilbringe tid med lokalkomiteerne.
Mulighed for ændringer i programmet.

Turen forventes at finde sted i aug/sept 2024
Kontakt Gunild Bogdahn på mail: gunild@bogdahn.d,telf. 3148 1284.


Japan – maj 2024 - Turen er UDSOLGT.

Japan 2025:

Turen er under planlægning – men forvent homestay, besøg i Fredsparken i Hiroshima, Miyajima, den hellige ø, Kyoto med de mere end 2000 helligdomme og templer – spændende kultur, smukke bjerge, togture med Shinkansen, ophold på Ryokan, ægte japansk kro og alt det andet, vi kommer forbi.
Der er allerede startet en interesseliste, så hvis du vil vide mere, så kontakt mig gerne i GOD tid til de 8-9 pladser.Gunild Bogdahn, tlf. 3148 1284
gunildbogdahn@gmail.com
 

Den tekniske rejsearrangør formoder, at vaccinen bliver adgangstegnet til Japan.


 

© bs Webdesign